Een borstvergroting

Sommige vrouwen hebben interesse in een borstvergroting Rotterdam. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor ingrepen uit de plastische chirurgie, dat is duidelijk. Het taboe lijkt er een beetje af te zijn. Er zijn bijvoorbeeld programma’s op de televisie te zien die er aandacht aan besteden, ook zijn er meer reclames voor. Niet enkel voor de borstvergroting natuurlijk.

Diverse ingrepen in de plastische chirurgie

plastische chirurgieIn de plastische chirurgie zijn er vele ingrepen, maar de borstvergroting is misschien wel de meest bekende. Sommige vrouwen hebben hun hele leven al grotere borsten gewild, het kan iemand zijn zelfvertrouwen verlagen en de borstvergroting kan dan een oplossing zijn. Zo’n ingreep moet natuurlijk wel goed worden overwogen.

Naast het vergroten van borsten is er ook een zogenaamde borstlift. Zo krijgen vrouwen bijvoorbeeld als ze wat ouder zijn hiermee te maken of na een zwangerschap. De borsten kunnen dan een beetje gaan hangen, wat ervoor kan zorgen dat ze gaan kijken naar een eventuele borstlift. Er is overigens nog een ingreep welke vanuit Amerika is komen overwaaien. Deze ingreep heet de mommy makeover en is op pas bevallen vrouwen gericht. De ingreep bestaat eigenlijk uit een combinatie van verschillende ingrepen. Ten eerste bestaat het uit een zogenaamde buikwandcorrectie. Daarnaast kan er worden gekozen tussen een borstlift om de hangende borsten na de zwangerschap te verminderen of er kan voor een borstvergroting gekozen worden. De keuze is aan de vrouw zelf. Deze ingreep is uiteraard redelijk kostbaar aangezien het meerdere ingrepen zijn.

Voor iedere operatie zijn er altijd risico’s. Het is dan ook belangrijk om hier met een arts of plastisch chirurg over te praten. Ook in de plastische chirurgie zijn deze risico’s er. Laat u goed voorlichten over deze risico’s.